About me

Hellooo!!girl with camera in kitchen

Gezellig dat je een kijkje komt nemen op mijn site!
Ik ben Patricia Lievens en ik kom uit het gezellige Brabant (Valkenswaard). Ik werk bij een bank en heb nog een bijbaantje in een restaria. Naast werken vind ik het heerlijk om leuke dingen te doen zoals stappen, feesten, reizen, koken en sporten. Ik heb de neiging om alles vast te leggen en te delen op social media. Dit was dan ook meteen de aanleiding om een blog te beginnen.

Miss P Love
De naam Miss P Love heb ik niet helemaal zelf bedacht. Iemand op het werk gaf me de bijnaam Miss Love, omdat mijn achternaam Lievens is. Daarnaast noemen alle vrienden me P… Voilà Miss P Love werd geboren…

Girl with camera foodieAanleiding
Op dit moment zijn er super veel leuke ontwikkelingen in mijn leven. Ik ben van een nogal ongezond leven overgestapt naar een gezondere variant ;-). Tot mijn 30e kon ik alles eten en drinken wat los en vast zat. Dit deed ik dan ook: liters Energydrank per week (een extra tray in m’n auto voor de zekerheid), alleen maar vet eten en aan sporten deed ik niet. Dit ging lang goed tot die verschrikkelijke 3 om de hoek kwam kijken(*lees: hekel aan ouder worden). Maatregelen werden getroffen: ik regelde meteen een abonnement bij de sportschool. Maar de resultaten waren nog niet echt geweldig, dus op 2 januari 2017 ben ik begonnen met Personal Body Plan. Mijn eten en drinken werd besproken en dit moest toch echt aangepast worden haha. De mensen die me kennen weten dat ik qua eten nogal een gewoontemens ben. Als ik iets lekker vind kan ik dat wel elke dag eten, afwisselen deed ik dan ook bijna nooit. Nadat mijn coach al een paar keer gezegd had dat ik meer moet afwisselen en het belang daarvan heeft uitgelegd, ben ik hier mee aan de slag gegaan. Ik maakte een nieuw Instagram account aan om al de mooie foto’s van het eten te kunnen delen. Ik eet nu elke dag iets anders en heb inmiddels al veel nieuwe recepten verzonnen. Door alle leuke reacties op mijn Instagram leek het me leuk wat meer te doen met mijn recepten en deze op een site te plaatsen. Ik wil ze graag met iedereen delen. Lekker genieten!!

 

Leuk dat je op mijn blog bent! Omdat ik nog niet zo lang geleden begonnen ben met deze leuke hobby zijn tips & tops van harte welkom. Mocht je nog vragen hebben dan kun je gerust een berichtje sturen via het contactformulier.

Liefs Miss P Love