Miss P Love

girl on laptop in kitchen

Welkom bij Miss P Love!

Waarover gaat Miss P Love
Op deze site vind je blogposts over een heleboel uiteenlopende onderwerpen van eten, sporten tot dagelijkse zaken waar ik blij van word. In het menu zie je de verdeling:

Foodies
Onder het kopje Foodies vind je alle recepten die ik de afgelopen maanden heb gemaakt.  Sommige dingen zijn heel makkelijk te maken en zien er super leuk uit! Andere recepten zijn weer iets bewerkelijker maar overheerlijk!! Ik probeer zoveel mogelijk gezond te koken en rekening te houden met de voedingsstoffen.

Blogs
Wat deze website uniek maakt is het kopje Blogs. Ik ben nogal een open boek, dus hier zullen gegarandeerd nog heel wat personalblogs gepost worden. Ook heb ik hier het kopje PBP (Personal Body Plan) onder gezet. Het is namelijk niet zo dat ik sportcoach ben of zelf zo goed weet hoe het voor iedereen werkt. Ik wil alleen heel graag mijn persoonlijke ontwikkelingen op dit gebied delen en aangeven dat als ik het kan iedereen het kan.

sportgirl

Doelgroep
De doelgroep van Miss P Love is eigenlijk vrij groot. Wil je nieuwe recepten proberen, inspiratie op doen voor lekkere hapjes of lezen over mijn dagelijks leven/ontwikkelingen en leuke dingen om te ondernemen het kan allemaal. Het zijn mensen die lekker genieten van het leven of gewoon nieuwsgierig zijn ;-).

Contact
Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen via het contactformulier.
Daarnaast kun je Miss P Love ook volgen op Instagram.

Liefs Miss P Love

%d bloggers liken dit: