Nieuwe recepten met superfoods

Vorige week heb je op mijn Facebook en Instagram al kunnen lezen dat ik op aanraden van Mark Schadenberg de superfoods van Go Primal heb besteld bij www.eatmovelive.nl. Vervolgens heb ik een weekje getest, gebakken en gebraden met als resultaat…. overheerlijke nieuwe gerechten.

Raspberry smoothiebowl
Er zijn 3 verschillende potjes en ik heb ze meteen allemaal besteld, maar je kunt ze natuurlijk ook los bestellen.

Shine Up Greens: Boerenkool, Moringa, Tarwegras, Zeewier, Kurkuma & Spirulina

Rising Sun Energy: Matcha, Maca, Moringa, Acai & Granaatappel

Beauty Building: Chia, Moringa, Ashwagandha, Baobab, Acerola & Kurkuma

go primal superfoodsDus vol met gezonde natuurlijke voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en die smaken OMG #loveit! Shine up green heeft een ‘northern berries’ flavour, Rising sun energy een ‘roasted peach’ flavour en Beauty building een ‘tropical melon’ flavour. Daarnaast vind ik het ideaal dat er meerdere gezonde ingrediënten in 1 potje zitten omdat ik voorheen 5 verschillende potten moest kopen en veel langer bezig was om alles bij elkaar te zoeken.

Mocht je zelf ook deze potjes willen proberen bestel ze dan op de site en gebruik kortingscode “MARK” dan krijg 10% korting!

strawberry nicecream

Inmiddels drink ik elke ochtend een shake met Rising sun energy en heb ik ook met de andere superfoods heerlijke gerechten gemaakt zoals op de foto’s te zien is. Sommige mensen hebben al een paar recepten voorbij zien komen op Instagram. Maar vanaf vandaag kunnen jullie ook meegenieten want de site wordt bijgewerkt en ook hier komen er verschillende overheerlijke nieuwe gerechten bij. So stay tuned…..

 

Liefs Miss P Love

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: