Waarom deze blog?

Girl on laptop

Al heel lang loop ik met het idee rond om te gaan bloggen. Ergens was er toch altijd iets wat me tegenhield. Wat zouden andere denken? Waar ga ik dan over bloggen? Kan ik überhaupt wel goed bloggen? En wat houdt “goed” bloggen in? Zoals ook in het ‘about me’ kopje wordt beschreven  is 2017 nogal een jaar van grote ontwikkelingen. Met deze grote ontwikkelingen wil ik anderen inspireren. Daarnaast zou ik het liefst al mijn grappige en leuke verhalen vertellen die ik meemaak. Al wordt dat wel teveel om nu meteen allemaal te bloggen 😉 En natuurlijk mogen de heerlijke recepten van Miss P Love niet ontbreken!

 
Om te beginnen wil ik de eerdere kopjes op deze site iets verder toelichten. Ik beschrijf daar al dat ik gezonder ben gaan leven. Maar wat houdt dat nou precies in? Om heel eerlijk te zijn schaam ik me kapot als ik terugdenk aan mijn ongezonde tijd. Tot 31 oktober 2014 rookte ik zeker een pakje sigaretten per dag, als het niet meer was. Ook energydrank kon niet ontbreken. Elke dag minimaal 5 blikjes en in het weekend toch zeker wel  15 blikjes per dag. Ik had altijd een tray energyblikjes in mijn auto en kelder staan zodat ik zeker niet mis zou pakken. Dat ik nog tanden heb en een gezonde bloeddruk is een wonder! Daarnaast bestond mijn dieet uit afwisselend friet, pizza en pasta.  En aan sport deed ik natuurlijk niet… want hey ik had het veeel te “druk”!

Na het stoppen met roken kwam ik natuurlijk wat aan.  Geen mega probleem maar ik vond het niet fijn. Daarom heb ik na mijn 30e verjaardag een maand geen suiker gegeten. Dit was toch echter een grotere opgave dan  verwacht. Ik las ineens de etiketten van producten en kwam er achter dat de dingen die ik at onder het motto “gezond” helemaal niet zo gezond waren! Fruit at ik nooit… in plaats daarvan dacht ik dat de vers geperste sinaasappelsap van de supermarkt ook wel goed was en die dronk ik dan ook zo een liter weg. Tijdens de maand suikervrij kwam ik er pas achter dat ik door die liter sinaasappelsap bijna 500 calorieën weg aan het drinken  was en hier ongeveer 28! suikerklontjes aan suiker in zit.

1 blog quote

Na een heel jaar hier en daar wat gezond doen vond ik dat het tijd werd voor grotere en consequente maatregelen. Personal Body Plan! Ik zag  zoveel voor en na foto’s langskomen dat dit wel zou moeten werken! Wat ik me toen niet besefte was dat PBP naast de invloed op mijn fysieke gezondheid, ook een grote invloed op mijn mentale gezondheid zou hebben. In de PBP blogs zie je al een paar struggles waar ik tegenaan liep. Deze blogs schrijf ik nu achteraf dus er volgen er nog een hoop.

Het is voor mij super leuk om terug te lezen waar ik allemaal tegenaan liep en hoe ik veranderde van een nogal lui iemand naar iemand met mega veel hobby’s en passies.

Zo begon ik op 17 april 2017 mijn Miss P Love Instagram account. Ook hierbij dacht ik: ”wat zouden mensen wel niet denken” maar na een paar maanden groeide het aantal volgers en kreeg ik al super veel leuke reacties van mensen. Ik kreeg veel vragen van mensen die geen Instagram hadden en besloot daardoor om ook een site te maken  waar ik zowel mijn recepten als blogs kwijt kan. Ik leg de lat vaak enorm hoog en ben vanaf jongs af aan gewend dat ik dingen zelf en alleen moet doen. Daarom wilde ik ook heel graag zelf de site maken. Nee ik ben geen professioneel website bouwer maar vond het veel stoerder om te kunnen zeggen dat ik alles zelf heb verzonnen en gemaakt. Mensen zeiden ook al eens koop dan wat volgers op Instagram dan groeit het vanzelf nog sneller. Maar dit voelt niet goed. Ik wil kunnen zeggen dat ik het zelf heb gedaan.

In september komt er weer een enorm leuke nieuwe uitdaging aan voor Miss P Love. Meer details hierover volgen snel.

Liefs Miss P Love

quote when writing the story of your life don't let anyone else hold the pen

3 Comments on “Waarom deze blog?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: