Vezelrijke Crackers met Hüttenkäse

 

Lunch Cucumber Huttenkase Italian spices

Al snel na de start van Personal Body Plan kwam ik met behulp van mijn moeder achter een heerlijke gezonde combi om te eten als lunch. Crackers met Hüttenkäse, komkommer en Italiaanse kruiden. Veel mensen krijgen per dag te weinig vezels binnen. Ik was hier geen uitzondering op en kwam ook elke dag te kort. Daarom ben ik vezelrijke crackers gaan eten. Daarnaast wilde ik graag weinig vetten en veel eiwitten eten. Hüttenkäse is het ideale product om dan te eten.  Je kunt het ook op heel veel verschillende manieren combineren met zowel zoet als hartig… ideaal dus!

Omdat ik de crackers met alleen Hüttenkäse en komkommer wat flauw vond zei mijn moeder dat ze heerlijke Italiaanse kruiden had. De combinatie met deze kruiden is echt goddelijk en kan ik iedereen aanraden. Zelfs mijn collega’s stonden nadat ze me uitlachte te kijken hoe lekker het rook  :p

 Wat heb je nodig?
– 4 vezelrijke crackers
– 1 bakje Hüttenkäse (200 gram)
– Een halve komkommer of meer/minder (net wat je lekker vindt
– Italiaanse kruiden

Hoe maak je het?

Smeer de crackers in met de Hüttenkäse en leg de komkommerschijfjes hier op. Vervolgens strooi je hier de Italiaanse kruiden op en Voilà…. Een snelle, heerlijke en gezonde lunch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: