# 3 Personal Body Plan

Mijn eerste maand PBP

Inmiddels een paar weken na de start van PBP ben ik helemaal gewend aan het ritme en gaat het al een stuk beter met sporten. Het combineren van goede voeding, sporten en het werken bij Den Haas gaat ook helemaal goed en samen met mijn vriendinnetje rocken we voortaan in de sportschool! Ik bestelde voor PBP al vaker voedingssupplementen maar de bestellingen zijn nu niet aan te slepen haha. Voortaan heb ik alle smaken eiwitshakes, wheytella en een voorraad aan vitaminen in huis.

sporting girl

Alsof ze me willen testen krijg ik eind januari echter het ene na het andere slechte nieuws. Meteen maar even kijken hoe ik daar op reageer en hoe ik hiermee om ga. Ik bespreek dit met mijn coach en geef aan wat er speelt. Mijn streven is om het programma gewoon voort te zetten zoals voor die weken gepland was. Helaas lukt dit niet helemaal maar de motivatie is er nog steeds voor 1000%. Ik merk wel dat ik zenuwachtig word wanneer ik besef dat ik een paar trainingen moet overslaan..

Precies in deze tijd moet ik ook nog eens meten en foto’s maken, hier heb ik op dat moment totaal geen zin in! Ik stuur die weken veel berichten naar mijn coach en krijg echt mega veel fijne steun! De meting valt reuze mee en de eerste centimeters zijn er al vanaf.

measurement transformation

Op naar de volgende maand.. een maand vol uitdagingen! Van mijn verjaardag tot carnaval het wordt één grote feestmaand….

Ben benieuwd hoe we dat gaan doen… Fingers crossed!

Liefs Miss P Love

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: