# 2 Personal Body Plan

Mijn eerste week PBP
Op maandag 2 januari 2017 word ik natuurlijk met MEGA kater wakker! Maaaar…. ‘tromgeroffel’… het is dag 1 van mijn Personal Body Plan en als ik ergens voor ga wil ik 1000% geven dus ga ik met kater: inlezen, trainen, boodschappen doen, koken en de app vullen.

Met PBP maak je gebruik van een app, de site en heb je een eigen coach. Van te voren heb ik een intakeformulier gevuld met mijn levensstijl, wensen en de meting met foto’s. Op 1 januari had ik al een introductiebericht gekregen van mijn coach. Ze klonk echt super leuk en ik werd nog enthousiaster. Ik heb haar mijn hele levensverhaal verteld zodat ze precies wist wat er speelde. Dit is belangrijk want het is de bedoeling dat het een levensstijl wordt die bij je past, zowel in leuke als minder leuke tijden.

Daarnaast zijn er van maandag tot en met vrijdag lessen die je kunt lezen. In deze lessen heb ik super veel geleerd en leer ik nog steeds veel over gedrag, voeding, training en herstel. Ik heb zo’n beetje alle boeken over gezond eten , afvallen en sporten al in huis staan maar dit hield ik nooit consequent vol en hier stonden veel tegenstrijdige berichten in. Ook at ik al gezond maar hielp dit niet. Door de lessen ben ik er achter gekomen waar dat aan lag en wat voor mij wél werkt. Hier gaat echter nog heel wat geklungel aan vooraf haha.

Quote be the girl who decided to go for it

Zoals ik al zei wil ik vooral in het begin echt alles tot in de puntjes goed doen (beetje perfectionistisch). Ik ben dan ook direct overgestapt van elke dag cappuccino met een zoetje naar zwarte koffie, even wennen maar ik drink nu niet anders. Met het eten ging het direct goed, op variatie na dan. Qua sporten was dit even een ander verhaal hahaha! Armkracht heb ik nooit gehad dus toen bij de eerste training opdrukken op het programma stond had ik meteen een probleem. Nog even geprobeerd of dat niet aan mijn “rare arm” kon liggen maar helaas meer vrouwen blijken hypermobiel te zijn in hun armen en dit hoeft geen enkel probleem te zijn met opdrukken zei de coach van de sportschool… hè balen 😉 Dan toch maar doorzetten en blijven klungelen!

Sportgirl

In de eerste week moest ik even wennen aan de trainingen, lessen, vullen van de app, voeding en het bijhouden van mijn voeding per dag maar al snel ging dit een stuk beter!

Liefs Miss P Love

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: