# 1 Personal Body Plan

Onder het kopje ‘about’ heb je al kunnen lezen dat ik op 2 januari 2017 ben begonnen met Personal Body Plan. Ik heb dit erg lang uitgesteld omdat ik dacht dat het niets voor mij was en ik afscheid moest nemen van mijn gezellige sociale leven. Ook was koken niet een van mijn favoriete dingen. Ik heb wel een bijbaantje in de keuken van een Restaria en vind het leuk om daar de lekkerste en mooiste gerechten te maken, maar voor mezelf vond ik dat niet zo nodig. Totdat ik me zó aan mezelf begon te irriteren, die ene leuke broek begon ineens strak te zitten en langzaam ging het cijfertje op de weegschaal steeds wat omhoog.

In november was ik er klaar mee! Maar zoals dat bij mij gaat moest ik me even voorbereiden dus besloot ik me in te schrijven voor PBP team 2 januari 2017. Mooi de feestdagen nog even meepakken 😉 en zoals ik toen nog dacht.. even helemaal losss!! En dit heb ik gedaan tot de laatste snik haha de nacht van 1 januari was nog heftiger dan nieuwjaarsnacht!! Er verschijnt nu dan ook een grijns op m’n gezicht wanneer ik denk aan alle limoncello van die avond hahaha. Ik ben nogal een persoon van uiterste dus ook die avond met alle borrels. Een soort afscheid van mijn oude leventje….

Party with the dj
De betreffende laatste avond…..

Party shots
Met de nodige borrels!

In deze blogs vertel ik over al mijn struggles en ontwikkelingen die ik heb meegemaakt tijdens het eerste halfjaar van Personal Body Plan.

 

Liefs Miss P Love

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: